Nou Espai-Jove a Llíria

25.03.2011 13:28

 

L'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, va inaugurar el passat 23 de març  l'actuació de reforma del nou Espai-Casa de la Joventut a la cual estaba convidat el nostre moviment. La intervenció ha permés l'ampliació de l'Agència de Lectura, la renovació i redistribució de les sales i la recuperació de la fatxada original.

L ´alcalde, va convidar a tots els joves i als movimients de la nostra ciutat a fer us d´estes instalacions tant per a reunion com tallers, o activitats dirigides als mes joves.

 

El projecte executat ha integrat elements d'innovació i modernitat respectant este edifici històric de la localitat, l'antic escorxador. L'Espai-Casa de la Joventut compta amb una ampliada Agència de Lectura d'acord amb les necessitats actuals, un sala multiusos i una altra de conferències, i les oficines de Llíria Jove, IVAJ-Generalitat Jove i el centre de voluntariat Fundar.

 

L'alcalde Manuel Izquierdo va manifestar que el nou Espai-Casa de la Joventut "contribuirà a ampliar l'oferta d'activitats i tallers per als jóvens de la nostra localitat, alhora que es convertix en una infraestructura de caràcter cultural de referència per a tots els veïns i associacions locals".  

—————

Volver


Galeria Fotográfica